Preskoči do sadržaja
15% popust na majice, bluze, tunike i košulje. 🌞 Ovaj tjedan uz kod: MAJICE246
15% popust na majice, bluze, tunike i košulje. 🌞 Ovaj tjedan uz kod: MAJICE246
15% popust na majice, bluze, tunike i košulje. 🌞 Ovaj tjedan uz kod: MAJICE246
15% popust na majice, bluze, tunike i košulje. 🌞 Ovaj tjedan uz kod: MAJICE246

Zaštita osobnih podataka i GDPR

Zaštita osobnih podataka i GDPR

Općenito

Tvrtka Shop d.o.o. poštuje vaše pravo na privatnost i zalaže se za najvišu razinu zaštite vaših osobnih podataka. Stoga smo pri pružanju naših usluga putem ove web stranice dužni poštivati ​​zakone i propise koji reguliraju zaštitu osobnih podataka, posebice u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o elektroničkim komunikacijama i Općom uredbom o zaštiti podataka EU. Svrha ove Izjave o zaštiti privatnosti je da se upoznate sa svrhom u koju će se vaši osobni podaci prikupljati, kako će se koristiti i koja su vaša prava u odnosu na podatke koje posjedujemo o vama i kako ih iskoristiti.

Shop d.o.o. slaže se da će se prikupljeni osobni podaci koje predat putem web stranice upotrijebiti u skladu s ovom Izjavom o privatnosti, kako ne bi trgovali ili koristili u komercijalne svrhe trećih osoba, posuđivali ili na drugi način prenosili vaše osobne podatke trećim osobama, osim ako to zahtijeva zakon.

 

Voditelj zaštite osobnih podataka

Voditelj zaštite vaših osobnih podataka je SHOP d.o.o.., adresa: Godovič 155, 5275 Godovič, e-mail: direktor@shop.si, telefon: +385 5 37 34 000.

 

Svrha obrade podataka i vrsta osobnih podataka

Svi osobni podaci koje nam pružite tretirat će se povjerljivo i koristit će se samo u svrhe u koje su potrebni. Ako trebamo dalje obrađivati ​​svoje podatke u drugu svrhu, kontaktirat ćemo vas unaprijed i zatražiti vaš pristanak.

 

Posjet web stranice:

Svaki put kada posjetite web stranicu kojom upravlja tvrtka SHOP d.o.o. datoteka dnevnika web poslužitelja automatski se sprema na web poslužitelj (npr. IP broj - broj koji identificira pojedinačno računalo ili drugi uređaj na webu; inačica preglednika, vrijeme posjete itd.). Ove podatke obrađujemo kako bismo čuvali statistiku posjeta našoj web stranici.

Shop d.o.o. ne obrađuje prikupljene podatke na ovaj način i ne povezuje ih s drugim podacima.

 

Online kupovina:

Na našoj web stranici možete kupiti proizvode i usluge. U tu svrhu, SHOP d.o.o. dobrovoljno prikuplja sljedeće podatke od vas:

- ime i prezime,

- email adresa,

- adresa,

- telefonski broj,

- podaci o naručenim proizvodima.

Sve informacije prikupljene putem ove web stranice ili na drugi način priopćene SHOP d.o.o., prikupljaju se u svrhu obavljanja primarne djelatnosti SHOP d.o.o., tj. online i kataloška prodaja kao odgovor na vaš zahtjev, za izradu narudžbe, za pripremu i zaključivanje ugovora, za izvršenje ugovora i za ispunjenje vaše narudžbe. na temelju činjenice da s nama stupate u ugovorni odnos. Ako nam ne želite dati te podatke, ne možemo vam poslati narudžbu, ugovoriti s vama i ispuniti vašu narudžbu.

 

Pretplatite se na novosti:

Također se možete pretplatiti na našu stranicu kako biste primali obavijesti i informacije o našim uslugama i aktivnostima. U tu svrhu SHOP d.o.o. obavještava vas putem telefona ili maila o novostima iz vašeg spektra usluga, potencijalnim kampanjama ili nagradnim igrama izravno vezanim uz SHOP d.o.o. ili njegove proizvode i usluge. O novostima ćemo vas obavijestiti periodično, ovisno o akcijama koje nudimo.

Te se informacije obrađuju na temelju vašeg pristanka i možete u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak za primanje obavijesti od nas. Više informacija o pravima izravnog marketinga potražite u odjeljku "Vaša prava".

 

Korisnici podataka

Svi podaci prikupljeni na temelju gornje pravne osnove upotrijebit će se u skladu s svrhom u koju su prikupljeni i neće biti ustupljeni trećim osobama bez vašeg pristanka.

Unutar nadležnosti, vaši se osobni podaci otkrivaju sljedećim korisnicima podataka:

- davatelji poštanskih usluga, davatelji usluga otpreme, davateljima usluga uništavanja podataka i nosačima podataka;

- pružatelji usluga informacijske tehnologije u okviru servisa i održavanja softvera;

- administratoru web stranice.

 

Shop d.o.o. se obvezuje da neće prenositi vaše osobne podatke trećoj zemlji ili međunarodnoj organizaciji.

 

Razdoblje pohrane osobnih podataka

Jamčimo da čuvamo vaše podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhu za koju su pojedinačni podaci prikupljeni i korišteni dalje:

- Datoteke dnevnika web poslužitelja čuvaju se 3 (tri) mjeseca;

- podaci o pregledima se čuvaju do kraja godine nakon zadnjeg pregleda;

- svi podaci koji se odnose na poslovnu suradnju i sklopljeni ugovor čuvaju 5 (pet) godina nakon zaključenja suradnje na temelju sklopljenog ugovora;

- Vaše kontakt informacije za svrhu izravnog marketinga obrađuju se do otkazivanja.

Ako postoji određeno zakonsko razdoblje zadržavanja (npr. Računovodstveni ili porezni podaci) za određene podatke koji se obrađuju za provedbu ugovora, razdoblje zadržavanja je 6, odnosno 10 godina. Obrada podataka je ograničena u ovom vremenu.

Način zaštite podataka

Shop d.o.o. se zalaže za zaštitu osobnih podataka koje nam dajete korištenjem naše web stranice. Shop d.o.o. učinit će sve što može kako bi zaštitili osobne podatke od bilo kakvog nedozvoljenog ponašanja i zlouporabe.

Osobne podatke čuvamo u računalnom obliku. Naši računalni sustavi zaštićeni su tehničkim i organizacijskim mjerama koje sprečavaju slučajno ili nezakonito uništavanje, gubitak, izmjenu i neovlašteno otkrivanje ili pristup vašim osobnim podacima.

Nakon što je prestala potreba za upravljanjem podacima; Po završetku svrhe zbog koje su podaci prikupljeni, podaci će se nepovratno i trajno izbrisati.

Ako postoje na web stranici SHOP d.o.o. određene veze na druge web stranice koje nisu povezane sa SHOP d.o.o., ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na ovim web stranicama.

 

Vaša prava

Shop d.o.o. jamči korištenje svih vaših prava koja imate u vezi s obradom vaših osobnih podataka.

Otkažite pretplatu za primanje novosti:

Ako više ne želite primati e-mail newsletter odnosno novosti, možete se odjaviti pretplatom automatskom vezom za odjavu u svakom newsletteru ili nam poslati e-mail koji sadrži sadržaj "odjava" na: bonprix.hrvatska@shop.si. Ako više ne želite primati naše tiskane kataloge, možete nas nazvati na broj 092 3919202.

Subjekt podataka može u bilo kojem trenutku zatražiti da SHOP doo:

- potvrditi obrađuju li se podaci povezani s njim ili ne,

- osigurati pristup osobnim podacima (tj. pristup u njihovo snimanje ili kopiranje),

- pružiti podatke o obradi tih podataka (npr. svrha obrade, vrsta osobnih podataka, korisnici kojima su osobni podaci bili ili će im se prenijeti, procijenjeno razdoblje zadržavanja, tehničke i organizacijske mjere zaštite podataka itd.) ,

- omogućiti ispravljanje netočnih osobnih podataka koji se odnose na njega i omogućiti mu da dopuni nepotpune osobne podatke,

- dozvoliti pravo na brisanje osobnih podataka (tj. pravo biti zaboravljeni),

- dopustiti pravo ograničavanja obrade,

- dopustiti pravo prigovora na obradu ako se obrada podataka temelji na legitimnom interesu administratora, uključujući stvaranje profila,

- dodijeliti pravo na prenosivost podataka i prenijeti podatke u uobičajenom i strojno čitljivom obliku ili ih izravno prenijeti drugom operateru,

- dati pravo na opoziv suglasnosti kada se osobni podaci obrađuju na temelju pristanka, bez opoziva pristanka, ne dovodeći u pitanje zakonitost obrade podataka koja je provedena do njegovog opoziva

- pružiti daljnje informacije o svom pravu na žalbu nadležnom nadzornom tijelu.

Također, Shop d.o.o. na zahtjev pojedinca, u skladu s primjenjivim zakonom, predat će i druge podatke u vezi s njegovim osobnim podacima koje obrađuje.

Shop d.o.o. se obvezuje odgovoriti na zahtjeve subjekta osobnih podataka na koje se odnose osobnih podaci, bez nepotrebnog odgađanja i najkasnije u zakonskim rokovima.

 

Kontakt

Na pitanja o povjerljivosti vaših podataka, načinu na koji prikupljamo i obrađujemo osobne podatke ili na vaše zahtjev za potraživanjem vaših podataka odgovorit će odgovorna osoba u trgovini d.o.o .:

Osoba za kontakt: Darko Rebec, direktor
Broj telefona: +386 5 37 34 010 

Izmjene i dopune

Pridržavamo pravo povremeno prilagođavati ovu Izjavu o privatnosti osobnih podataka stvarnoj situaciji i zakonodavstvu na području zaštite osobnih podataka. Iz tog razloga vas molimo da provjerite trenutnu verziju prije pružanja bilo kakvih osobnih podataka kako biste bili svjesni bilo kakvih promjena i dopuna.